full
color
https://www.doiariera.com/wp-content/themes/anya-installable/
https://www.doiariera.com/
#efa016
style3
665 44 45 40 / 972 30 18 45

Programa de desenvolupament personal 9 mesos

Programa de desenvolupament personal 9 mesos

A Mont-ras

Descarrega’t tot el programa del curs en pdf

Durant 9 mesos podràs aprofundir més en el teu procés personal, revisant, comprenent i millorant aspectes del teu dia a dia, tals com l’autoestima, el treball, les relacions, etc.
El treball en grup t’ofereix un espai segur per a poder compartir, expressar, escoltar i ser escoltat, i ser tu mateix/a davant dels altres.
El grup enforteix i recolza el compromís de tots d’anar més enllà amb confiança i seguretat.
La tècnica que utilitzem és la Respiració Conscient i Ment Creativa, eina senzilla i profunda d’autoconeixement i d’evolució personal.

Edicions

Mont-ras: 9 mòduls, un dissabte al mes a Mont-ras – Arcadia, en horari de 10 a 20 hores.

Monitors

Doia Riera, Elio Romero, Manuel Rodríguez i Mercè Pascual.

Informació pràctica

Preu: 950 euros el curs sencer

Més informació i inscripcions

 

 

Testimonis de participants al curs

Valoro l'acompanyament que ens heu fet! Valoro el gran canvi que m'ha aportat el curs. Valoro el grup i la força que m'ha aportat. Valoro els professors i l'acompanyament ja que es nota que ho viuen i creixen amb nosaltres. Valoro l'organització del curs i, a més, la diversió!

I.D.

Participar en el Programa de 9 mesos ha estat una experiència positiva i enriquidora a nivell personal ja que m'ha donat moltes eines de treball personal i m'ha permès millorar com a persona i augmentar el meu benestar personal i millorar la meva relació amb els altres. La distribució i plantejament del curs la trobo estructurada i encertada. I dir que amb tota la informació i les eines donades em queda treball per fer però estic motivada a continuar. I agrair al grup, la seva força i recolzament. Ha estat genial i enriquidor!

C.R.

Acabo encantat d'haver pres la decisió de fer-lo. En cada sessió de re-naixement he descobert alguna cosa molt valuosa per millorar com a persona i poder ser més conscient i poder gaudir del dia a dia. Cada sessió era com un obrir un regal i on sempre apareixia una cosa inesperada. Em sento afortunat d'haver compartit aquests moments amb els companys tan bonics del grup. Gràcies pel suport i pel treball que feu personalment!

B.Q.

Després d'aquests 9 mesos només tinc paraules d'agraïment. Ha estat un procés de creixement personal important que m'ha permès obrir una finestra que tenia tancada, on les vistes són magnífiques. Marxo convençuda que l'acció és l'únic camí que m'ajudarà a arribar al meu destí i que jo sóc qui he d'agafar les regnes de la meva vida per viure en plenitud i satisfacció. La força i l'energia del grup m'ha ajudat olt a ser conscient de cada persona i com és de necessari compartir. Moltes gràcies per ser-hi!

R.B.

Aquest curs ha significat, bé no sé per on començar, ja que des de la meva timidesa el curs m'ha anat obrint. Crec que mes a mes he vist una evolució i puc dir que m'he anat obrint i que moltes de les meves barreres les he deixat enrera. L'he trobat molt positiu i m'ha passat molt ràpid.

A.A.

Immillorable l'acompanyament en cada taller, et sents en família; dirigit en tot moment per molt bons professionals i en un espai molt acollidor. Personalment acabo el curs de 9 mesos amb ganes de continuar el meu creixement personal. Gràcies!

D.C.

default
Loading posts...
link_magnifier
#878787
on
fadeInDown
loading
#878787
off