full
color
https://www.doiariera.com/wp-content/themes/anya-installable/
https://www.doiariera.com/
#efa016
style3
665 44 45 40 / 972 30 18 45

Qui sóc

Doia Riera

Psicòloga, terapeuta, professional de re-naixement i de constel·lacions familiars 

Sóc la Doia Riera psiòloga i terapeuta. Des de fa 20 anys acompanyo  les persones, parelles i famílies a conèixer-se millor, augmentar la seva autoestima, a millorar les seves relacions. I sento que és la meva missió. M’encanta ajudar les persones a que creguin més en elles mateixes, que connectin amb  el seu potencial. I a les parelles i famílies que s’estimin més i millor.

La facilitat, l’acceptació, la confiança  i la calidesa són la base de la meva manera  de treballar.

Des del 1995 m’he dedicat exclusivament a donar sessions: per a grups, tallers per a adults, adolescents, parelles, pares, mestres…, en les quals els eixos principals són l’autoestima, l’educació emocional i el creixement personal .

He col·laborat amb escoles de pares, ajuntaments, àrees de benestar social, biblioteques, centres de recursos pedagògics o l’àrea d’Educació de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres,  donant xerrades i cursos.

Dirigeixo conjuntament amb la meva parella Élio Romero el Programa per a parelles Viure, Gaudir i Créixer en parella; col·laboro amb el centre Ad’s Escola de Girona on dirigeixo el Programa de 9 mesos de desenvolupament personal i codirigeixo la formació en re-naixemnt amb Carmen Boix.

El meu despatx de treball és L’Arcàdia de Mont-ras, al costat de casa, on visc amb la meva parella i la meva filla.

 

default
Loading posts...
link_magnifier
#878787
on
fadeInDown
loading
#878787
off